Adviseurs

Door het toenemende aanbod van overwaarde producten, zien we dat (hypotheek)adviseurs steeds vaker met overwaarde oplossingen in de weer zijn voor hun klanten. Dat zien we ook terug in de vragen, die we van adviseurs krijgen bij Huisdeal.

Steeds meer adviseurs nemen daarom ook Huisdeal mee in hun propositie voor oudere huiseigenaren. In veel gevallen past een van de nieuwe hypotheek vormen voor senioren, maar niet altijd. Belangrijke criteria om voor Huisdeal te kiezen zijn vaak:

  • Een hoge LTV;
  • Als er nog hypotheek is van >30%, want dan is de leen capaciteit bij de hypotheek producten heel beperkt;
  • Bij een soepelere leeftijds- en inkomens criteria;
  • Als er sprake is van een echtscheiding en een van de twee wil nog in de woning blijven wonen.

We zien Huisdeal als beste alternatief naast hypothecaire oplossingen. Voor adviseurs is er de mogelijkheid om Huisdeal naast de hypotheekofferte te leggen en daar advies over te geven.

Voor meer informatie en uitgebreide toelichting, kunt u contact opnemen via mail info@huisdeal.com of bellen naar 020 216 16 16.

 

Whitepaper
Om de achtergronden van de markt beter inzichtelijk te krijgen en om de verschillende productvormen en producten te beschrijven, heeft Huisdeal een Whitepaper gemaakt.

In deze Whitepaper wordt de markt omschreven, het verschil tussen hypothecaire- en niet-hypothecaire producten toegelicht en worden de verschillende producten en hun kenmerken uitgelegd.
Verschillen in belangrijke criteria zoals Loan To Value (schuldrest t.o.v. de waarde van de woning), hoogte rente/huur en leeftijdscriteria komen daarin aan de orde.

Adviseurs kunnen de Whitepaper opvragen, door hier te klikken.